Cele mai bune pompe de san in 2021

Cele mai bune pompe de san in 2021

Potrivit specialistilor din domeniul pediatriei, laptele matern este cel mai benefic pentru bebelus, deoarece acesta transmite copilului toate vitaminele si mineralele necesare pentru o dezvoltare armonioasa.

Dar ce facem atunci cand din anumite motive alaptarea nu este posibila? Pompa de san devine accesoriul indispensabil mamicilor pentru ca cel mic sa primeasca toate substantele nutritive a laptelui matern, astfel laptele extras poate fi consumat de bebelus chiar si atunci cand mama nu este acasa.

Am pregatit o lista cu cele mai bune 3 pompe de san electrice, duble, de ultima generatie, ce vin in ajutorul mamicilor.


Pompa de san electrica dubla Spectra S1

Pompa are acumulatori reincarcabili asa ca vei beneficia de eficienta, puterea si performanta unei pompe de tip spitalicesc, fara a  pierde portabilitatea. Aparatul este foarte silentios iar puterea de suctiune este ajustabila atat atunci cand pompa se afla in modul de stimulare al lactatiei (masaj), cat si in modul de extragere, astfel incat sa beneficiezi de un maximum de confort cu un nivel de zgomot redus.

Pompa de san electrica dubla Spectra S1

Pompa de san Medela Freestyle Flex dubla, electrica

Freestyle este cea mai mica si mai performanta pompa electrica dubla pentru san, bifazica, care ofera mamei mai mult timp si mai multa flexibilitate in viata de zi cu zi. Avand baterii reincarcabile, poate fi transportata cu usurinta oriunde ceea ce ii ofera un avantaj in fata celorlalte pompe. Pomparea dubla te va ajuta sa economisesti timp pretios si in plus, stimuleaza productia de lapte. Pe scurt, reprezinta alegerea perfecta pentru mamicile active.

Pompa de san Medela Freestyle


Pompa de san Lansinoh 2 in 1

Pompa de san electrica 2 in 1 Lansinoh este conceputa sa mimeze modul natural de suctiune a bebelusului, pentru o colectare eficienta a laptelui matern, usoara si rapida fara durere sau disconfort.

Poate fi folosita ca o pompa de san electrica simpla sau dubla. Este prevazuta cu 2 faze de extragere a laptelui matern, care imita actiunea de hranire naturala a nou-nascutului.

Functioneaza alimentata la o sursa de curent electric sau cu baterii, asadar daca esti mai tot timpul pe fuga, o poti lua cu tine oriunde.

Pompa de san Lansinoh 2 in 1
Taguri:

Comentarii