Metode de plata

Minni Me Store SRL (minnime.ro) va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:


Plata online

Plata online cu cardul bancar se va face in conditii de maxima siguranta oferit prin sistemul Mobilpay 3D Secure. 

Procesarea datelor cardului se va face pe serverele Bancii Transilvania / Netopia.

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul PayU respectiv MobilPay. Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.
3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dvs. nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau ale partenerilor nostri, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz.

Cumparatorul este responsabil pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in formularul de pe site.


Plata in sistem ramburs

Plata in sistem ramburs se va face prin achitarea contravalorii comenzii si a transportului, prin numerar la curier.

Curierul va elibera chitanta aferenta sumei achitate.

Plata in sistem ramburs contine si o taxa de ramburs suplimentara fata de costul platii online, care este perceputa de catre firma de curierat.

Cumparatorul este responsabil pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in formularul de pe site.